IdentifiantMot de passe
Loading...
Mot de passe oublié ?Je m'inscris ! (gratuit)
Navigation

Inscrivez-vous gratuitement
pour pouvoir participer, suivre les réponses en temps réel, voter pour les messages, poser vos propres questions et recevoir la newsletter

Java ME Discussion :

development tools


Sujet :

Java ME

  1. #1
    Candidat au Club
    Inscrit en
    Juillet 2005
    Messages
    2
    Détails du profil
    Informations forums :
    Inscription : Juillet 2005
    Messages : 2
    Points : 2
    Points
    2
    Par défaut development tools
    Excuse moi, je ne parle français.

    Hi all

    I am going to talk in english because I don't know français.
    I have found this forum about Java and as I have seen, it is very active and useful in order to solve Java problems or doubts.
    The fact is that I am going to use J2ME and I have to decide what the best development tool is, I have read different articles and there's an extensive list of tools: Sun J2ME Wireless Toolkit, Sun One Studio 4 Mobile Edition, Netbeans, Eclipse, etc.
    But, what development tool do you recommend me for its good usage and properties?
    I have some good references about Eclipse but maybe there are better tools. What do you think?

    Moreover, I would be very grateful if you could say to me if there are other interesting forums about J2ME and Eclipse, or the development tool you use.

    Thank you very much for your cooperation and help.

    Merci.

  2. #2
    Membre averti
    Profil pro
    Inscrit en
    Décembre 2003
    Messages
    304
    Détails du profil
    Informations personnelles :
    Âge : 41
    Localisation : France

    Informations forums :
    Inscription : Décembre 2003
    Messages : 304
    Points : 348
    Points
    348
    Par défaut
    Have you seen this?
    http://java.developpez.com/outils/edi/
    It is listed there many development tool

    Personally, I'm used to work with Netbeans.

Discussions similaires

  1. Installation des Developer Tools
    Par Axon_TutoMobile dans le forum Mac OS X
    Réponses: 0
    Dernier message: 23/11/2010, 00h29
  2. Installer eclipse et PHP Development Tool
    Par gKsam dans le forum Zend Studio
    Réponses: 1
    Dernier message: 06/04/2008, 14h48
  3. A propos de Oracle Developer Tools
    Par naima2005 dans le forum Outils
    Réponses: 0
    Dernier message: 17/12/2007, 10h23

Partager

Partager
  • Envoyer la discussion sur Viadeo
  • Envoyer la discussion sur Twitter
  • Envoyer la discussion sur Google
  • Envoyer la discussion sur Facebook
  • Envoyer la discussion sur Digg
  • Envoyer la discussion sur Delicious
  • Envoyer la discussion sur MySpace
  • Envoyer la discussion sur Yahoo